Vragen? Wij helpen u graag verder!

0478 850 191
info@gorreeinvorm.nl

Unique Selling Points

Om ons te onderscheiden van onze concurrenten staat service binnen HDlasers hoog in het vaandel. Om deze service te garanderen heeft HDlasers een aantal Unique Selling Points (USP's): 

  • Hoogwaardige kwaliteit

Om in te spelen op prijs/kwaliteit verhouding zijn al onze machines opgebouwd uit hoogwaardige kwaliteit onderdelen in een robuuste behuizing. Daarnaast worden alle binnengekomen machines zorgvuldig gecontroleerd en getest. Hierdoor kunnen we met alle zekerheid garanderen dat onze machines van hoogwaardige kwaliteit zijn. Om deze kwaliteit te behouden staat ons serviceteam 24/7 voor u klaar. Tevens betreft de garantie van fiberlasers 2 jaar.

     
  • Professioneel advies

Onze vakkundige adviseurs, technisch installateurs en systeemtrainer zijn van hoog niveau. Zij staan u graag te woord voor al uw vragen omtrent het onze laser snij- en graveermachines en de bijbehorende software. 

0478 - 850 191
service@hdlasers.nl
   

  • Installatie en training

HDlasers onderscheidt zich van zijn directe concurrenten door geen bijkomende kosten te garanderen. Een gekochte laser wordt namelijk turn-key geleverd. Dit houdt in dat alle prijzen gelden inclusief Sofware training "Theorie en Praktijk". 

Softwaretraining 
Tijdens onze softwaretraining zult u middels theorie en praktijk alle in-and-outs van het systeem leren kennen zodat u geen uren uit hoeft te vogelen hoe het systeem in elkaar zit. U kunt hierdoor effectief en efficiënt aan de slag en onnodige kosten besparen. Daarnaast weet u na de training precies welke instellingen u moet gebruiken om u producten naar wens te voorzien van een gravure of een snede in te maken.  
U kunt in overleg met onze trainer een afspraak maken wanneer en waar deze training dient plaats te vinden (meestal bij aflevering van de machine). De training kan zowel aangeboden worden op uw locatie of in onze demonstratieruimte. De duur van de training is één dag. 

  • Prijs/kwaliteit verhouding

HDlasers heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Deze uit zich ten aanzien van de hoge kwaliteit tegenover concurrerende prijzen. Daarnaast uit deze kwaliteit zich in onze 24/7 service en de softwaretraining die wij aanbieden. Allemaal voor concurrerende prijzen. 

HDLasers.nl steunt KIKA. Wilt u weten hoe? Lees er hier alles over!

Steun KIKA